Селекционерът на националния отбор на Хърватия по футбол Златко Далич

...
Селекционерът на националния отбор на Хърватия по футбол Златко Далич
Коментари Харесай

Далич: Двубоят с Мароко доказа, че ни очаква труден турнир

Селекционерът на националния тим на Хърватия по футбол Златко Далич бе сдържан в изявленията си след равенството 0:0 с Мароко в мач от група F на Световното състезание в Катар. Той беше отпред на състава и преди четири години в Русия, когато хърватите завоюваха сребърните медали, само че в този момент предизвести да не се вършат съпоставения сред тима от 2018 година и сегашния отбор. 
 Хърватия не съумя да пречупи Мароко в първия си мач на международно състезание след финала с Франция Хърватия не съумя да пречупи Мароко в първия си мач на международно състезание след финала с Франция
„ Това е напълно различен тим, изминаха четири години от последното международно състезание и на процедура имаме нов народен отбор. Не можем да вършим съпоставения сред двете генерации играчи. Но това е тим с високи полезности и благоприятни условия. Този резултат против Мароко не беше отчаяние и потвърди, че ни чака сложен шампионат “, съобщи селекционерът на Хърватия. Далич, обаче, не скри, че е останал неудовлетворен от метода на своя тим.
33  Мароко - Хърватия 0:0, група
  " Трябваше да тръгнем по-смело напред, само че се страхувахме да не ни заловен на контраофанзива. Липсваше малко кураж от наша страна “, счита той. Следващият мач на Хърватия е против Канада в неделя и по-късно с Белгия в последния си дуел от групата на 1 декември.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР