Селекционерът на националния отбор на Гибралтар Хулио Рибас даде своята

...
Селекционерът на националния отбор на Гибралтар Хулио Рибас даде своята
Коментари Харесай

Селекционерът на Гибралтар: Първият мач с България е в миналото

Селекционерът на националния тим на Гибралтар Хулио Рибас даде своята конференция преди утрешното посещение на неговия отбор в Разград за дуела против България от шампионата Лига на нациите.

Мачът на " Хювефарма Арена " е с начален час 21.45 , а срещата ще може да наблюдавате онлайн в ефира на Българска национална телевизия 3 и онлайн на bntenews.bg/sport Студийната ни стратегия започва в 21.00 часа.

По време на конференцията си Хулио Рибас съобщи, че равенството против България през юни е към този момент в историята и неговият отбор би трябвало да се концентрира върху идния дуел.

" Представянето ни в първия мач в действителност беше доста положително, само че всички мачове са разнообразни, оня е в предишното. Не би трябвало да приказваме за това какво може да реализираме, а по какъв начин. Знаем, че има доста промени в България, както в състава, по този начин и нов селекционер. Фактът, че има нови футболисти, не значи, че равнището на българския народен тим се е намалило ", разяснява уругвайският ментор.

Халфът Николас Посо, който е благосъстоятелност на испанския Кадис, пък подсигурява, че Гибралтар ще се бори още веднъж да стигне до позитивен резултат и в Разград.

" Искаме да играем на същото равнище, както в домакинския мач против България. Ще се борим по същия метод ", показа 17-годишният футболист.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР