Селекционерът на националния отбор на Германия по футбол- Ханзи Флик

...
Селекционерът на националния отбор на Германия по футбол- Ханзи Флик
Коментари Харесай

Ханзи Флик: Трябва да се мисли на кои държави да се дават домакинства на големи първенства

Селекционерът на националния тим на Германия по футбол- Ханзи Флик има вяра, че управлението на ФИФА е било право да изключи отбора на Русия от плейофите за международното състезание в Катар след нахлуването на съветските военни в Украйна.

" Мисля, че като знак тази мярка е вярна ", съобщи Флик пред списание " Щерн " и беше представен от организация ДПА. Русия трябваше да посрещне Полша в четвъртък в полуфинален плейоф по пътя за Катар.

Флик обаче съобщи, че не има вяра, че съветският президент Владимир Путин може да бъде свален със спортни санкции, откакто " и най-строгите стопански наказания не го стопираха ". Той съчувства на спортистите от Русия и Беларус, който бяха изключени изцяло от доста спортове. " Защото това е войната на Путин, не тяхна война. Но няма друго мнение ", сподели треньорът.

" Не може единствено да се гонят пари. Имахме международно състезание в Русия, Олимпийски игри в Пекин, през ноември идва и Мондиалът в Катар - и постоянно има доста рецензии. Ето за какво споделям, че би трябвало да се мисли по-рано на кои страни се дават семействата на огромни шампионати и да има ясни критерии ", счита Флик.
 Ханзи Флик след 9:0: Казах на момчетата да си показват, че играят против Барселона
Ханзи Флик след 9:0: Казах на момчетата да си показват, че играят против Барселона

" Атмосферата беше фантастична "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР