Селекционерът на националния отбор на България по футбол Ясен Петров

...
Селекционерът на националния отбор на България по футбол Ясен Петров
Коментари Харесай

Ясен Петров върна Неделев и Николай Михайлов в А тима

Селекционерът на националния тим на България по футбол Ясен Петров разгласи цялостния състав за идните мачове при започване на септември. На 2.IX е гостуването във Флоренция против европейския първенец Италия, като мачът е подготовка за Мондиал 2022. На 5.IX следва още една подготовка - против Литва в София, а на 8.IX националите посрещат състава на Грузия на ст. " Васил Левски " за инспекция.

Прави усещане, че в състава участва вратарят Николай Михайлов, който цяло лято води битка с наднорменото тегло. От началото на сезона той е записал за " Левски " 4 мача, в които е позволил 8 гола. За сметка на него липсва вратарят на " Локомотив " (Пд) Илко Пиргов, който се показа отлично в мачовете на пловдивчани в шампионата Лига на конференцията.

За пръв път от октомври м.г. в националния тим е извикан и Тодор Неделев, който дълго време се възвръща от контузия и се завърна в игра едвам при започване на месеца, като досега е записал три мача за " Ботев " (Пд) (1 като титуляр, 2 като резерва), в които означи и 1 гол - против " Левски " от дузпа.

В съпоставяне с предходната серия мачове на представителния отбор (контролите против Словакия, Русия и Франция) от играещите в Първа лига в този момент липсват вратарят Иван Караджов ( " Арда " ), бранителят Даниел Димов ( " Черно море " ), халфовете Лъчезар Котев ( " Арда " ) и Димитър Костадинов ( " Царско село " ), и нападателят Георги Минчев ( " Локомотив ", Пд). Другите нови, с изключение на Неделев, са играчите на " Славия " Радослав Кирилов и Калоян Кръстев.

Преди седмица бяха оповестени първо шестимата национали, играещи в чужбина.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР