Селекционерът на националния отбор на България по футбол Георги Дерменджиев

...
Селекционерът на националния отбор на България по футбол Георги Дерменджиев
Коментари Харесай

Дерменджиев: Ще си намаля заплатата

Селекционерът на националния тим на България по футбол Георги Дерменджиев е подготвен да си понижи заплатата, призна самият той.

" Има възможност да си понижа заплатата поради ковид. Това е нещо изцяло обикновено ", сподели някогашният ментор на Лудогорец.

Неговият контракт с БФС изтича на 23 април, а на 17 април се чака да има съвещание на Изпълкома, който ще реши неговото бъдеще. Почти несъмнено е, че опитният експерт ще остане отпред на България.

" Имам контракт да повеждам националния тим до края на април. Контрактът ми още не е завършил. Плюс това имам алтернатива за удължение с още две години ", добави Дерменджиев.

" Договорът на Георги Дерменджиев е до 23 април. На Изпълкома ще се реши какво ще става. Той е изразил подготвеност да си понижи заплатата, тъй че ще се работи по този въпрос ", разяснява вицепрезидентът на БФС Атанас Фурнаджиев през вчерашния ден.

" Договорът на Георги Дарманджиев не е обсъждан. Временно изпълняващият длъжността президент Михаил Касабов допускам ще вземе решение и ще носи отговорност ", показа пък членът на ИЗпълкома Венци Стефанов.

" Меридиан мач "
Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР