Селекционерът на националния отбор на България - Георги Дерменджиев, сподели

...
Селекционерът на националния отбор на България - Георги Дерменджиев, сподели
Коментари Харесай

Дерменджиев сподели какви играчи ще вика и отговори на Венци Стефанов

Селекционерът на националния тим на България - Георги Дерменджиев, показа пред GONG.BG след успеха над Чехия какво го е предиздвикало да поеме "трикольорите. "

"Много хора се чудят за какво съм приел това предизвикателство. Имах предложения от чужбина, както и от български тимове. Добре съм обмислил, защото ние имаме много огромна възможност да спечелим баражите и този тим да отиде на Европейско състезание. Може доста хора да си мислят каквото си желаят, това го виждам аз, не мисля, че капацитетът на този тим е този, който сподели в последните мачове.

Никога авансово не си поисквам кой противник да ни се падне. Има чоп, ще забележим кой противник ще се падне, ще имаме една контрола февруари. Ще изберем подобен противник, с какъвто ще играем. Ще стартираме да се приготвяме. Футболистите ще би трябвало да бъдат добре готови. Това е един миг, който би трябвало да грабнем, те ще се приготвят добре, сигурен съм.

Набюдаваме и необятен лист играчи, ще забележим в каква форма ще бъдат и ще подберем най-хубавото за мачовете. Възможно е състезател, който не играе в клубния си отбор, да попадне в листата ми. Може да има състезател, който да пасва на схемата, който се приготвя, да попадне в отбора ", съобщи Дерменджиев

Треньорът разяснява и за какво не е повикал Георги Миланов.

"Позицията на националния селекционер е доста ветровита. Всеки може да дава мнение и да пита, решението е на селекционерът. Твърдо заставам зад този избор, имаше и момчета с травми, има и момчета, които се следят. Всеки, който впечатли, ще попадне в разширения състав на националния тим. Това е международна процедура, за какво ние би трябвало да бягаме от нея ", добави селекционерът, който най-после отговори и на нападките от страна на президента на Славия Венци Стефанов.

"Аз съм там, където ми е мястото ", приключи опитният експерт, който на два пъти води Лудогорец в групите на Шампионската лига.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР