Селекционерът на националния отбор на България до 19 години Ангел

...
Селекционерът на националния отбор на България до 19 години Ангел
Коментари Харесай

Ангел Стойков: Заслужено сме на Евро 2017

Селекционерът на националния тим на България до 19 години Ангел Стойков даде публична конференция преди старта на Евро 2017 година в Грузия. Специалистът взе присъединяване в нея с треньорите на Англия, Холандия и Германия, които са противниците на младите " лъвове " от група " Б ".

" Много сме щастливи и горди, че сме част от този шампионат. Отборът на България до 17 години е може би единственият в историята ни, който ще взе участие и на Европейско първенсто до 17 години и до 19 години. Имаме отличен колектив, а дръзвам да настоявам, че също по този начин притежаваме играчи с доста положителни самостоятелни качества. С показаното в квалификациите си заслужихме мястото на шампионата в Грузия.

Играхме контрола с домакините преди две седмици, която беше доста потребна за нас. Те също имат добър тим. Жребият ни изправи против три от най-големите международни сили във футбола - Англия, Германия и Холандия. Това е тласък за нас, който още повече ни стимулира. Октомври месец 2016 година играхме с Англия контрола, като стана доста прекрасен и здрав мач. Ние също разучавахме съперниците ни в групата, само че ще забележим на терена дали ще успеем да използван това, което сме замислили ", показа Ангел Стойков, който даде публична конференция с сътрудниците си Франк Крамер (Германия), Мартен Стекеленбург (Холандия) и Кийт Даунинг (Англия).
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР