Селекционерът на националния отбор на Англия Гарет Саутгейт коментира победата

...
Селекционерът на националния отбор на Англия Гарет Саутгейт коментира победата
Коментари Харесай

Саутгейт: Щях да съм горд и при 1:1

Селекционерът на националния тим на Англия Гарет Саутгейт разяснява успеха на отбора си с 2:1 над Тунис на Мондиал 2018. Той призна, че е щял да се гордее по същия метод от представянето на играчите даже резултатът да е останал 1:1 и след завършек на дуела. Както е известно, Хари Кейн вкара победното попадение за „ трите лъва “ в добавеното време.

„ Създадохме толкоз доста чисти положения, изключително през първата част. През второто полувреме имахме цялостен надзор. Добрите тимове вкарват късни попадения. Доволен съм от метода, по който владеехме топката, даже когато времето изтичаше. Бяхме търпеливи и не центрирахме преждевременно в наказателното поле “, разгласи Саутгейт.

„ Заслужавахме успеха. Бяхме мощни при статичните положения. Дори да бяхме приключили наедно, отново щях да се гордея с играчите си, макар че резултатът нямаше да ни удовлетворява “, добави селекционерът на Англия.

„ Надявам се Деле Али да бъде подготвен за мача с Панама. Имаше проблем с бедрото още през първото полувреме, само че усещаше, че може да продължи да играе. Личеше си обаче, че при спринтовете болката му пречи “, разкри 47-годишният експерт.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР