Селекционерът на националния отбор Красимир Балъков засега не показва публично

...
Селекционерът на националния отбор Красимир Балъков засега не показва публично
Коментари Харесай

Балъков не смята да напуска поста си

Селекционерът на националния тим Красимир Балъков към този момент не демонстрира обществено някакво желание да подава оставка поради загубата с 0:6 от Англия и неналичието на победа в шестте мача, откогато зае поста. В последните дни се ускориха спекулациите, че той ще бъде заменен по време на изпълкома на БФС в петък.

" Работя и не желая да разясня нищо. Има изпълком на БФС, след него ще приказваме ", съобщи той пред " Спортал ". А по-късно пред Нова телевизия заяви, че проблемите в националния тим единствено го стимулират да продължи по поетия път.

Веднага след загубата с 0:6 той разгласи, че има подготвеност да подаде оставка, в случай че това реши проблемите или усети публични настройки против него, само че добави, че не смята, че той е казусът за настоящето положение на тима.

Балъков има намерение да изкаже през днешния ден пред изпълкома позицията си за слабото показване на А тима и да чуе решението на управителния орган. Евентуалната му промяна би била доста изненадваща, защото на 1 октомври членовете на изпълкома одобриха направената от Балъков идея за дълготрайно развиване на детско-юношеския футбол в България под контрола на селекционера и БФС.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР