Селекционерът на националния отбор - Георги Дерменджиев ще получи нов

...
Селекционерът на националния отбор - Георги Дерменджиев ще получи нов
Коментари Харесай

Решиха съдбата на националния селекционер Георги Дерменджиев

Селекционерът на националния тим - Георги Дерменджиев ще получи нов контракт във вторник. Това е се случи на съвещанието на Изпълкома в Бояна. То трябваше да е през днешния ден, само че поради Великденските празници бе отсрочено, написа " Тема Спорт ".

Тогава БФС ще разгласи, че удължава договора на експерта за 1+1 години. Настоящият изтича на 26 април Втората година би обхванала и международните квалификации за Мондиал 2022 в Катар.

Дерменджиев застана отпред на България през октомври предходната година, откакто Красимир Балъков бе освободен поради слаби игри и резултати. Бившият треньори на Лудогорец и Левски записа две загуби в контролите с Парагвай (0:1) и Беларус (0:1) и победа със същия резултат над Чехия в евроквалификация, която беше без значение.

При подписването на новия контракт селекционерът се е съгласил да понижи заплатата си с 50 %. Това обаче е краткотрайна мярка в интервала на пандемия и следва да се предоговаря.

Контракти ще получат и всички от щаба на Дерменджиев. Както е известно негови помощници са Елин Топузаков и Неделчо Матушев.
 Георги Дерменджиев: Всичко ще се оправи, само че би трябвало време
Георги Дерменджиев: Всичко ще се оправи, само че би трябвало време

" Вече е тривиално да се приказва по кое време ще има мачове "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР