Селекционерът на националния отбор до 18 години Ангел Стойков говори

...
Селекционерът на националния отбор до 18 години Ангел Стойков говори
Коментари Харесай

Ангел Стойков: Има дребни души, разтревожиха родителите на най-кротките момчета

Селекционерът на националния тим до 18 години Ангел Стойков приказва пред репортерите на прибиране от Русия, където " лъвчетата " участваха на интернационалния шампионат " Валентин Гранаткин ". По време на надпреварата в пресата гръмна скандал, че Стойков е набил Димитър Стоянов от Славия и Мартин П. Петков от Левски. Специалистът съобщи, че знае от кого е тръгнала информацията.

" Спортно-техническата оценката не е приемлива, само че съм удовлетворен, че участвахме на този шампионат и видяхме равнището на нашия тим. Пред нас има още много работа, с цел да бъдем конкурентоспособни. Обезпокоително е, че завършихме шампионата без победа в 90-те минути. Има си фактори за това. Даже ме тормози. Основните проблеми на пръв взор наподобяват в офанзива.

Дали е имало принуждение в съблекалнята? Не съм отклонил нито едно позвъняване. Нито има кавги, нито има бити, пребити. Днес прочетох някъде за изваждане от националния тим. Няма никакви драми. Моята цел е да изкореним това и да се приказва за спортно-техническите неща към този тим. Абсолютно ясно е от кое място идва тази информация, само че нямам желание да се занимавам с дребни души. Трябва да подготвим тима за квалификациите.

Имаме доверие във всички момчета, които бяха на лагера. Изискванията са високи, всеки от тях би трябвало да поставя оптимално труд в клуба си, с цел да идва квалифициран в националния тим. Този човек дали си дава сметка какви паники сервира на родителите на тези момчета. Това са едни от най-възпитаните и кротки момчета. Явно поради персоналния интерес сме загърбили всичко останало. Естествено, че футболистите имат болежки от мачовете. Нека всички са спокойни за синовете си в националния тим.

Колко състезатели мислите, че има до 19 години? 16 тима са по 20, жестоко прави 320 играчи. В националния тим има 20 момчета, значи към 300 има недоволни. Четвърта възраст повеждам, може да си извършите сметка. Нека приключим тематиката ", сподели Ангел Стойков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР