Селекционерът на националния ни волейболен отбор Силвано Пранди сподели след

...
Селекционерът на националния ни волейболен отбор Силвано Пранди сподели след
Коментари Харесай

Силвано Пранди: Бразилия е фаворит, но се надявам на страхотен мач утре

Селекционерът на националния ни волейболен тим Силвано Пранди показа след успеха над Пуерто Рико с 3:0 на олимпийската подготовка във Варна и преди решаващия конфликт на следващия ден с първенеца от Рио 2016 Бразилия, че " Селесао " си остава, само че се надява да създадат един страховит мач против тях.  България - Пуерто Рико @@@

" Не желая да върша генерални заключения от тази победа, да се превъзнасяме. Основното е, че противникът не бе на толкоз високо равнище. Ние играхме добре и постигнахме главната си цел, втора победа. Познавам сносно тези играчи, знам какво могат в залата по време на подготовка. Не съм сюрпризиран, сигурно направихме някои много положителни неща, само че имахме и някои пропуски. Така, че съм удовлетворен от представянето ни като цяло. Пак ще кажа, познавам своите играчи и какво могат, тъй че за мен няма сложни избори. Хората, които ще излязат на следващия ден ще бъдат напълно със съответната мисъл за мача, които ни следва. Тепърва ще се концентрираме върху мача и нямам проблеми с това кой ще играе ", призна Пранди.

 България - Пуерто Рико @@@

" Все едно да попитате един треньор по футбол какво трява да се прави, с цел да се вкара гол. Същото е - би трябвало да си вкарваме топките мощно, сервисите в празните пространства, с цел да победим. Няма да трансформира това, което мисля. За мен тимът на Бразилия е любимец, най-малкото поради своята история и огромните триумфи, които има. Но се надявам да създадем един страховит мач против тях ", добави италианецът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР