Селекционерът на националния ни отбор по волейбол Пламен Константинов говори

...
Селекционерът на националния ни отбор по волейбол Пламен Константинов говори
Коментари Харесай

Константинов: Отстъпвам поста на желаещите

Селекционерът на националния ни тим по волейбол Пламен Константинов приказва пред медиите след завръщането на тима от шампионата в Иран от Лигата на нациите.

"Според мен е прекомерно това в шампионата за Лигата на нациите. Никакви проекти не може да се вършат, тъй като всичко зависи от положението на играчите. С това, което разполагаме почти това е действителното ни показване на момента. Има нови хора, на които им би трябвало повече време да се впишат. Трябва да намерим някакъв баланс откъм гърба. Не може да играеш на високо равнище без постоянен диагонал. Има и миг на напасване ", показа селекционерът.

"Иска ни се бързо да стане, само че не става бързо. Ще забележим и някакви спомагателни разновидности. Ще забележим и по какъв начин е Боян. Трябва да имаме някаква вариативност. Другият миг са разпределителите. Ще забележим какво е положението на Георги. Малко е особена обстановката. Въпросът е дали тази стрес фрактура го боли. И като му размине глезенът, ще може да изиграе Световното и по-късно да се търси вид. В последна сметка един след различен като губиш такива състезатели. Ще се мъчим да измислим разновидността по какъв начин да вземем максимума. Много е комплицирано ", сподели Константинов.

"След като ти липсват някои качества, можеш да добавиш някакви, само че надали ще ги научиш за един месец. Тук в националния тим няма време да ги учиш. Най-много да ги вкараме в по-добро физическо положение и това да компенсира някои минуси. По последна информация Скримов ще стартира с нас подготовка на Белмекен. Теодор е огромна мистерия. Той има много контузии, само че към този момент никаква терапия не дава резултат. Ще забележим за щаба. Имаме едни въпросителни към Пеев. Практически би трябвало да мислим и за клубния му тим ", добави селекционерът.

"Не съм чел и обръщал внимание на казаното през Лигата. Ние не сме се задържали тук. Като си треньор на националния отбор и в случай че нямаш резултатите, които се чакат, постоянно има и критици. Въпросът е да сме малко и реалисти. Да гледаме действителните неща, освен да чакаме нещо да не се получи. Аз особено с толкоз проблеми не съм се сблъсквал в никакъв случай. Това нещо въздейства. На това равнище нашият втори ешелон към момента има какво да прибавят, с цел да не се получава огромна разлика. Ако някой има формулата, изтъкнат експерт, тъй като те доста приказват, в случай че желаят да дойдат и да ни покажат за Световното какво ще извадят. Да дойдат да забележим и в случай че желаят да им отстъпя. Много е елементарно да приказваш в профил ", сподели Пламен Константинов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР