Селекционерът на националния ни отбор по футбол Петър Хубчев говори

...
Селекционерът на националния ни отбор по футбол Петър Хубчев говори
Коментари Харесай

Хубчев: Знаем, че очакванията са големи, но нищо не мога да обещая

Селекционерът на националния ни тим по футбол Петър Хубчев приказва в типичния си обран жанр преди семейството на Кипър в Лигата на нациите в събота от 21:45 ч. " Лъвовете " са първи в групата с две победи от два мача.

Хубчев съобщи, че е наясно с високите упования към отбора, само че разясни, че не може нищо да обещае.

" Трябва всеки да даде всичко от себе си. Пределно съм наясно, че след двете победи упованията са по-големи. Това е част от живота и футбола. Мина времето, когато се оправдавахме, че напрежението е огромно, тъй като упованията са огромни. Пак не ви давам обещание нищо. ", стартира той формалната си конференция.

" Стремим се единствено да подготвим по този начин момчетата, че да създадат повече под огромно напрежение. Очакванията са доста по-големи и сме длъжни да създадем всичко, с цел да ги оправдаем. Колкото по-малко приказваме за предишните дуели, толкоз по-добре. Няма да ви кажа нещата, които желаеме да създадем. "

" Преди се говореше, че не печелим надалеч от София, по-късно, че не можем да спечелим два мача подред. Наясно сме с нещата. Няма да ви издам проектите ни по какъв начин да стигнем до успеха. Отношението е едно и също. За мен Кипър разполагат с много технични футболисти. "

" Знаете в кои тимове играят кипърците. Не съм търсил контакт с никого в Кипър за информация. Длъжен съм да кажа няколко думи за Георги Петков, само че не питайте съответно в такава конюнктура. Знаете, че вратарите във футбола организират по-специални тренировки. На упражненията с целия тим той се показа на равнището, на което го познаваме от толкоз години. Нямам мотив да се колебая и % във опциите му. "

" Чувствам, че момчетата имат вяра, че въз основата на колектива можем да създадем това нещо. Знам с какви хора работя. Хора, а не футболисти. Знам какви са характерите им. "

" В предходни десетилетия имаше фигури, които бяха подготвени да решат всеки мач. Казвам го, тъй като имаше укор към мен, че съм споделил, че нямаме звезди. Така сме решили, по този начин им го споделяме. Едно към едно. Единственият контузен, който няма да взе участие, е Боби Цонев. Той имаше травма, която не му разрешава да тренира пълноценно. Всички други участваха на 100%. Не съм подготвен с титулярния състав ", приключи Хубчев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР