Селекционерът на националния ни отбор по футбол Георги Дерменджиев похвали

...
Селекционерът на националния ни отбор по футбол Георги Дерменджиев похвали
Коментари Харесай

Дерменджиев: Насочваме се към жребия, Ивелин Попов може и да размисли

Селекционерът на националния ни тим по футбол Георги Дерменджиев похвали играчите си след успеха с 1:0 против Чехия, поставила завършек на втората най-дълга серия без триумф в историята на България. Треньорът, за който тазвечершният дуел бе формален дебют, загатна, че капитанът Ивелин Попов може и да размишления за отказването си.
Край на отрицателната серия! " Лъвовете " победиха в дебюта на Дерменджиев (ГАЛЕРИЯ) България излъга Чехия за първи триумф от октомври 2018 година
" Наистина споделих, че желая победа и то такава. Чехия е един доста добър тим. Хората ще кажат, че те са подценили този мач, само че нас това не ни интересува. Доволен съм поради играчите, управлението, почитателите. Доволен съм поради това, тъй като тези момчета имат благоприятни условия... Анализи не желая да върша по какъв начин и за какво се е случило. Гледаме напред. Играчите би трябвало да се успокоят. Ще забележим кой ще ни се падне при жребия на 22-ри. Насочваме се към него ", стартира Дерменджиев.

" Тактиката си е тактичност. В един миг може да се промени. Има един подобен миг, че тимът изпитва неустановеност и това е повода да се приберем малко в днешния мач. Но имахме няколко обстановки, които в случай че се бяха развили добре, резултатът може би щеше да е различен. Играем прагматичен футбол. Искам играчите да дават това, което могат. Целта ни е март месец "
Снимка: Lap.bg
" Има много време. Ще мислим за Ивелин Попов. Сега е рано да се взимат крайни решения. Ивелин е взел решение, оповестил го е. До март месец има доста време, може да размишления. Не знам какво ще се случи "

" Благодаря на играчите за тази победа! Започваме да се нагласяме за жребия”, приключи Дерменджиев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР