Селекционерът на националния ни отбор Петър Хубчев похвали футболистите си

...
Селекционерът на националния ни отбор Петър Хубчев похвали футболистите си
Коментари Харесай

Хубчев: Няма да позволя критики срещу момчетата!

Селекционерът на националния ни тим Петър Хубчев похвали футболистите си за мъжеството, което са показали при гостуването на Кипър от Лигата на нациите - 1:1. След равенството България и Норвегия имат по 10 точки, като в понеделник ще стане ясно кой от двата тима печели групата. От 21:45 часа " трикольорите " одобряват Словения на " Васил Левски ", а скандинавците гостуват в Кипър. Норвегия продължава да оглавява класирането поради по-добрата си голова разлика - 5:2 против 6:4 за България.

" Откакто съм в националния тим, това е един от мачовете, в които демонстрираме най-голямо геройство и хъс. Няма да разреша на никого да каже нещо срещу тима и момчетата. Ние си имаме нашите благоприятни условия и граници ", разяснява Хубчев пред Българска национална телевизия директно след края на дуела.

" Във футбола резултатът е най-съществен. Преди имаше друга статистика. Имахме четири удара и три гола. Сега ударите са доста, само че нямаме точките. За мен беше значимо желанието, само че би трябвало да надграждаме и да прибавяме, към това, което вършим. Това е хубаво, че става традиция, само че би трябвало и майсторство. Трябва шанс и майсторство. Едното без другото не става “, продължи героят от САЩ`94.

" Много хора ме упрекнаха първоначално, когато споделих, че не давам обещание класиране. Продължавам да съм на тази позиция. Преди мача имаше въпроси дали ще следим резултата от другия мач. Интересувахме се единствено от нашия. Накрая ще бъде доста хубаво, в случай че бъдем първи, само че се концентрирам единствено върху мача със Словения. Присъединявам се към мнението на треньора на Кипър, че Словения е най-класният тим в групата ", добави Петър Хубчев.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР