Селекционерът на националния ни отбор Красимир Балъков ще извика отново

...
Селекционерът на националния ни отбор Красимир Балъков ще извика отново
Коментари Харесай

Балъков вика маратонеца на ЦСКА за Англия

Селекционерът на националния ни тим Красимир Балъков ще извика още веднъж халфа на ЦСКА Кристиян Малинов, оповестява вестник "Тема Спорт ". Енергичният полузащитник ще е измежду избраниците на Бала за евроквалификацията с Англия на 7 септември на "Уембли " и контролата с Ейре в Дъблин три дни по-късно.

Юношата на Литекс направи мощни мачове в последно време, като след успеха над Арда бе съществено окуражителен от Люпко Петрович. Той го назова "маратонец ". Този сезон той не игра единствено в откриващия кръг на шампионата против Етър поради наказване от предишния сезон.

Полузащитникът на "червените " бе в групата на Балъков и при дебютните му повиквателни за мачовете с Чехия и Косово. Тогава измежду избраниците му бяха още двама играчи на отбора - бранителите Николай Бодуров и Иван Турицов. Тогава те обаче отпаднаха поради травми.

Сега Бодуров, макар че не попада в групата на алените, може отново да е измежду извиканите от Балъков за мачовете с Англия и Ейре. Той бе измежду най-стабилните играчи в националния по времето на някогашния селекционер Петър Хубчев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР