Селекционерът на националния отбор на България Петър Хубчев заяви, че

...
Селекционерът на националния отбор на България Петър Хубчев заяви, че
Коментари Харесай

Петър Хубчев: Причината за загубата от Норвегия е в нас, нека не я търсим на друго място

Селекционерът на националния тим на България Петър Хубчев съобщи, че повода за загубата от Норвегия нощес (0:1) не е в провокациите, които се получиха преди самия мач.

Наставникът е безапелационен, че футболистите са били изморени и не са съумели да отговорят по верния метод на физическата мощност на противника.

 Трябва и малко футбол, единствено с джаскане не става
Трябва и малко футбол, единствено с джаскане не става

Време е да се съобразим със законите на играта

" Провокациите преди мача не са причина за загубата. Други са аргументите. Да не ги търсим другаде. Бяхме много изморени и не отговорихме на физическата мощност на Норвегия. В нас са аргументите.

За мен персонално умората изигра решаваща роля. Някои от момчетата бяха на лимита. Норвегия е много мощен тим, би трябвало да го признаем.

Знаехме и се опитахме да втълпим на футболистите, че би трябвало да отговорим с най-силната страна на съперника - ние да сме нападателната страна при единоборствата.

 Осем от националите няма да се прибират в България през днешния ден
Осем от националите няма да се прибират в България през днешния ден

Четирима от футболистите ни летят непосредствено за Русия

Вече две години съм тук. Нещата, които се чуват, ми дават мотив да мисля, че няма да се случи това нещо. Трябва да има по-голямо напрежение. Познавам футболистите, техните характери, привички и благоприятни условия. Манталитет на победител се придобива с победи. Три триумфа надали ще изградят манталитета. Шансовете ни за първото място са като преди мача - огромни. Зависят напълно от нас ", сподели наставникът пред публицистите при идването си в София.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР