Селекционерът на младежкия национален тим Тони Здравков изрази съжаление след

...
Селекционерът на младежкия национален тим Тони Здравков изрази съжаление след
Коментари Харесай

Тони Здравков след хикса с Казахстан: И това го има във футбола

Селекционерът на младежкия народен отбор Тони Здравков изрази страдание след втория разочароващ резултат в квалификациите за Европейското състезание.

След загубата от Люксембург, през днешния ден България стигна единствено до 2:2 с Казахстан в Стара Загора. Тони Здравков призна, че отборът му изпитва съществени физически проблеми.

„ Създадохме доста чисти положения, само че пропуснахме от близка отдалеченост. Допуснахме обикновена неточност в отбрана при изравнителния гол. Успяхме да се поправяме по-късно, отбелязахме втори гол, имахме опция за трети, четвърти, само че не вкарахме. При втория гол, при числено понижен състав, не успяхме да се подсигурим в отбрана. Пак греда и отново гол. За страдание това е футболът и има такива неща “, разяснява Здравков.

Пак срам за България, издънихме се и с Казахстан

„ Не бих споделил, че ролята на любимец в днешния мач би трябвало да тежи. Трябваше да наложим своето движение и нашия жанр на игра. Имаше два интервала – след изравнителния гол и аления картон, в които нещата се пообъркаха. Това са футболистите, с които разполагам и това е групата, която ще пътува за Казахстан. Дано няма контузени, с изключение на аления картон “, продължи експертът.

„ За страдание не трябваше да се получава този червен картон на Лясков, тъй като оставаме в числено понижен състав. Проблемите ни съпътстват от първия ден, уповавам се да секнат. Има кой да играе на позицията на Лясков. Надявам се, че тези, които приключиха мача, да са здрави и да няма контузени. “

„ Последните минути минаха в ходом. Не успяхме да издържим на високо движение през всичките 90 минути. Това е физическото положение на момчетата, не желая да упреквам никого “, сподели още Тони Здравков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР