Селекционерът на младежкия национален тим - Александър Димитров даде пресконференция

...
Селекционерът на младежкия национален тим - Александър Димитров даде пресконференция
Коментари Харесай

Александър Димитров: Може би бих поел националния отбор, скандал с Дерменджиев нямам

Селекционерът на младежкия народен отбор - Александър Димитров даде конференция през днешния ден, на която отхвърли да има какъвто и да е проблем с наставника на държавния ни отбор - Георги Дерменджиев.

Младият експерт завоалирано разгласи, че има късмет да поеме " А " тима на нашата страна, защото " всички треньори били краткотрайни ". Ето какво сподели още той:
 Националите чупят исторически антирекорд, в случай че не завоюват и в идващите си 3 мача
Националите чупят исторически антирекорд, в случай че не завоюват и в идващите си 3 мача

От толкоз доста опити в никакъв случай до момента не сме се проваляли

" Не съм спал доста. Не съм го и гледал този мач. Нямам нервите за това. До края на седмицата ще го виждам. За мен това е един от най-силните мачове през тази акция. Може би и най-силният мач на младежите за последните 4-5 години.

Да се подмлади националния тим на България в този миг на мен ми се коства малко... да не употребявам неверна дума... само че сега междинната възраст на националите е 24-25 години. Аз съм работил със 70% от тези момчета. Те не са остарели и не са за подменяне. Да, считам, че сегашните момчета от младежите израснаха. Спомнете си по какъв начин се представяте те в първите шампионати в Испания и Украйна и по какъв начин играят в този момент. Това е с помощта на представянето им в младежкия народен тим - със Сърбия, Латвия. Те по този начин израстват и стават подготвени за първия тим. А не да ги пращаме неподготвени. Точно за това върнах и Работов на юношите до 19 години, тъй като не можех да му дам нужното време. Там той ще е доста нужен.
 Руси Гочев: Неделев и Десподов имат нужната класа, имаме шансове против Уелс
" Неделев и Десподов имат нужната класа, имаме шансове против Уелс "

" В момента националният тим се намира в развой на обновяване "

Ние кавги и кавги с Дерменджиев нямаме. Не сме имали липса на връзка. Може би бих поел мъжкия народен тим, само че доста неща би трябвало да се трансформират. Не мисля, че в навечерието на мача с Уелс би трябвало да приказваме това. Аз, Дерменджиев и всеки треньор е краткотраен. Мисля, че би трябвало по някакъв метод този тим да промени своя образ. Тук съм изцяло склонен с Дерменджиев. Играчите не са отговорни. Познавам ги, те имат темперамент, имат хъс, имат спортна завист, имат и качества.

Ще се съгласите ли, че не ни стигна шанс, с цел да се класираме. И най-хубавите позволяват неточности. Ние допуснахме 1-2 неточности в отбрана. Създадохме доста положения. Късметът ни липсваше. Винаги съм казвал за позитивната среда и позитивната сила. Когато някой тръгне нагоре в България, доста негативни сила се изсипва. Ако ние бутаме, това, което върви и се развива и го поддържаме, мисля, че може да имаме триумфи във всяко едно естествено. Прекалено сме отрицателни един към различен. Всички усещаме, когато има нещо отрицателно върху нас. Пишат се мнения, играчите ги четат. Аз не ги чета, само че играчите са млади и се въздействам ".
 Националите поддържаха акцията на Христо Янев
Националите поддържаха акцията на Христо Янев

Дарителската акция, озаглавена " 7 истории ", набира средства за създаване на лечебен център за деца с проблеми в развиването и комуникацията
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР