Селекционерът на младежкия национален отбор Александър Димитров даде интервю пред

...
Селекционерът на младежкия национален отбор Александър Димитров даде интервю пред
Коментари Харесай

Александър Димитров: Кръстаич не си изпълни обещанието към мен

Селекционерът на младежкия народен тим Александър Димитров даде изявление пред сътрудниците от " Българска национална телевизия ", в което приказва за водения от него отбор, връзката с Младен Кръстаич и неговите прародители.

" Изгледах по-спокойно двата ни мача и видях хубави неща. В мача с Германия не бях виждал стадион " Александър Шаламанов " цялостен. Мечта ми беше да видя толкоз доста аудитория на мач на младежите, която да вика: " България, юнаци! ". В първия мач се видя, че нашите играчи не отстъпват по никакъв начин на Германия. Нивото ни не е по никакъв начин неприятно. Срещу Косово показахме темперамент, играчите са водачи и успяхме след нелепата дузпа да имаме цялостно предимство ", съобщи Димитров.
 Атанас Караиванов за Кръстаич: Не се оправи със задачата си
Атанас Караиванов за Кръстаич: Не се оправи със задачата си

Президентът на ПФЛ разяснява работата на сърбина

" Винаги оставяме съблекалнята чиста след нашите мачове. Аз скърбя, че след мача с Израел се получи това, след тази влиятелна победа, тъй като младежкият народен тим на тази страна е международна мощ. Нормално е страстите да са допълнително, само че моят екип не толерира това отношение ", сподели още той.

" От 1978 година чакаме класирането на огромен конгрес. Този проблем не е бил с мен или с Младен Кръстаич. Аз работих идеално с Петър Хубчев и Красимир Балъков, като имах и добра връзка с Ясен Петров. Наистина избухнах след мача с Германия, тъй като тогава молех да ми дадат Марин Петков, тъй като приоритет бе представянето ни и мачовете бяха доста значими. Когато Кръстаич пристигна, Георги Иванов направи среща сред техния щаб и нашия. Тогава изготвихме стратегия, а Кръстаич даде обещание, че в случай че представителният отбор няма късмет за класиране, то той ще ми дава да употребявам младежките национали. Той пое тази отговорност и мен ме заболя, че не си извърши обещанието. Дадох воля на страстите, което беше неточност ", съобщи Димитров.

" По принцип доста страни назначават треньорите на младежките си сформира на представителния. До в този момент Георги Иванов не е разговарял с мен за представителния тим и нищо не мога да кажа ", съобщи още той.

" Трябва, когато един тим играе с доста чужденци, и им дава огромни заплати, % от тези заплати би трябвало да се дава на тимовете, които развиват младите футболисти ", разяснява селекционерът на младежкия ни народен тим.

" Чух се с Душан Керкез, откакто ме закачи в изявлението си, че е пуснал Атанас Чернев. Имам страхотна връзка с част от треньорите в efbet Лига, един от които е и Христо Янев. Това е пътят ", приключи Димитров.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР