Селекционерът на Мароко Уалид Реграги изтъкна важността на феновете за

...
Селекционерът на Мароко Уалид Реграги изтъкна важността на феновете за
Коментари Харесай

Уалид Реграги преди полуфинала с французите: Ще сме като у дома си

Селекционерът на Мароко Уалид Реграги посочи значимостта на почитателите за представянето на отбора на международното състезание в Катар досега. Мароко доближи до полуфиналите на Мондиал 2022, където ще се изправи против Франция.

“Отборът ще играе в атмосфера като при домашен мач, а целият свят ще види лудата обич на почитателите, което ще помогне на футболистите в борбата за класиране на финала ”, сподели Реграги.

" За мен нашите почитатели са най-хубавите в света, може би наедно с бразилските и аржентинските ", добави мароканският селекционер. " И се веселя, че целият свят към този момент знае за мароканските почитатели. Това са луди момчета, които обичат страната си, клубовете си. В името на поддръжката могат да пътуват на всички места с тима. Утре ще имаме най-малко 20 000 последователи, тъй че ще играем като вкъщи си, което е значимо за нас “, добави треньорът на Мароко.

Специалистът означи, че тимът му към момента е гладен за победи и мечтае да стигне до край на шампионата в Катар. " Основното нещо е отборният дух. Всички играчи знаят, че би трябвало да дадат максимума от себе си. Винаги играем като тим и с положително отношение. За мен духът е всичко във футбола. Да играеш със сърцето е най-важното нещо “, разяснява още Реграги.

Мароко се изправя на следващия ден от 21:00 часа против международните първенци Франция. Финалът на Мондиал 2022 е на 18 декември.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР