Селекционерът на мъжкия национален отбор по волейбол на България Силвано

...
Селекционерът на мъжкия национален отбор по волейбол на България Силвано
Коментари Харесай

Пранди обяви състава на България за съдбовната олимпийска квалификация

Селекционерът на мъжкия народен тим по волейбол на България Силвано Пранди разгласи разширения състав за олимпийската подготовка в Берлин (5-10 януари 2020 г.).

" В идващите два месеца ще следим всички изявени състезатели и тези, които са в най-хубава форма, ще попаднат в групата от 14 за шампионата. Разбира се, изцяло е допустимо да повикам и играч, който не участва в разширения състав, само че пък в същото време се е показал на доста високо равнище. За мен е значимо да събера най-подготвените с състезатели и да създадем всичко, което зависи от нас, да завоюва квотата. Ще бъде доста мъчно, само че не и невероятно ", разяснява за формалния уебсайт на БФВолейбол селекционерът.

Пранди е изгледал дуела за Суперкупата на България сред " Хебър " и " Нефтохимик 2010 ", както и някои мачове от първите два кръга на Суперлигата. Скаутите на националния отбор приготвят и всички срещи от вътрешния шампионат, ще се наблюдават деликатно и изявите на българите в задграничните шампионати.

" До няколко дни ще изясним всички елементи към събирането на тима. Наскоро бе доказано от Европейската конфедерация, че в Италия ще има кръг на 26 декември. Освен това на 26 и 27 декември е финалният шампионат за купата на Русия, което също малко усложнява нещата, само че ние ще се съобразим. Практически няма да има подготовка в типичния смисъл, само че планираме две контролни срещи в София, които би трябвало да бъдат доказани напълно скоро ", добави мениджърът на тима Стефан Чолаков.

Ето го разширения състав:

Разпределители

Георги Сеганов

Георги Братоев

Добромир Димитров

Владимир Станков

Диагонали:

Цветан Соколов

Боян Йорданов

Николай Учиков

Венелин Кадънков

Радослав Парапунов

Посрещачи:

Тодор Скримов

Тодор Алексиев

Валентин Братоев

Николай Пенчев

Розалин Пенчев

Мартин Атанасов

Георги Петров

Аспарух Аспарухов

Центрове:

Виктор Йосифов

Николай Николов

Теодор Тодоров

Светослав Гоцев

Алекс Грозданов

Красимир Георгиев

Либеро:

Теодор Салпаров

Владислав Иванов

Петър Каракашев

Мартин Иванов

Ивайло Лалов
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР