Селекционерът на мъжкия национален отбор по баскетбол на България Росен

...
Селекционерът на мъжкия национален отбор по баскетбол на България Росен
Коментари Харесай

Ще се включи ли Везенков в състава на България? Отговорът на Барчовски

Селекционерът на мъжкия народен тим по баскетбол на България Росен Барчовски обясни дали Александър Везенков ще може да вземе присъединяване в решаващите дуели против Латвия и Босна и Херцеговина на 20 и 22 февруари. Барчовски разкри, че най-хубавият ни баскетболист има предпочитание да се причисли към състава в Рига, само че за момента остава под въпрос и последната дума ще има клубният му тим - Олимпиакос.

" На 18 февруари Олимпиакос гостува на Анадолу Ефес и ние желаеме ден по-късно Везенков да дойде в Рига. ФИБА одобри за този " балон " да допусне играчи от Евролигата, които могат да дойдат един ден преди надпреварата. За нас е добре, в случай че може да пристигна, и също по този начин не е добре, тъй като Латвия имат 4 индивида от Евролигата и могат да дойдат всички. До последния миг ще чакаме за Везенков. Той има предпочитание и ни е уверил за това нещо ", показа Барчовски на конференция.

България се изправя в пряк мач за класиране на ЕвроБаскет 2021 против домакина Латвия на 20 февруари. Мъжкият ни отбор ще изиграе и още един дуел два дни по-късно - против Босна и Херцеговина.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР