Селекционерът на мъжкия национален отбор на България Росен Барчовски се

...
Селекционерът на мъжкия национален отбор на България Росен Барчовски се
Коментари Харесай

Росен Барчовски: Ще излезем пределно мотивирани срещу Германия

Селекционерът на мъжкия народен тим на България Росен Барчовски се надява отборът ни да излезе без боязън в идния мач против международния първенец Германия.

" Самото име на Германия е задоволителна мотивация. Ще излезем пределно стимулирани с големи предпочитание да се потвърдим. Освен това идваме от загуба, която е ненормално висока като точкова разлика и оттова имаме да компенсираме, тъй че считам, че като предпочитание и сила ще бъдем на 100%. Така мисля и по този начин се надявам. Понякога загубата въздейства върху самочувствието, единствено че оказва помощ за корекции и да си кажем нещата малко по-точно и ясно в очите. Специално за българската логика на психиката опитът ми демонстрира, че това е по-добре. Когато доста се вдигнем във въздуха и не се подлагаме на критика, а единствено се поздравяваме, е по-лошо. Имахме опция малко да се понакараме ", съобщи експертът.

Срещата е в неделя от 17:00 часа в " Арена Ботевград “ и е втори за отбора ни в европейските квалификации след гостуването на Швеция, изгубено от " лъвовете “.

" Има неща, които може да поправяме. Някои са справедливи като физика, само че други можем да оправим, уповавам се на следващия ден това нещо да се случи, макар че съперникът е много по-класен. Повечето ни недостатъци в Швеция бяха в нахлуване. Ключовото против Германия ще бъде да излезем доста безстрашно, доста самоуверено и без боязън, да бъдем биткаджии с огромни сърца и невъзмутими. Най-важни са логиката на психиката, желанието и неприримостта. Баскетболните неща са на втори проект. Очаквам цялостна зала и се надявам да е по този начин. Призовавам хората да дойдат – несъмнено, поради международния първенец и поради баскетбола, само че най-много поради България. Все отново това е националният тим ", добави Барчовски.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР