Селекционерът на мъжкия национален отбор на България по волейбол за

...
Селекционерът на мъжкия национален отбор на България по волейбол за
Коментари Харесай

Желязков губи основен играч за мачовете в София

Селекционерът на мъжкия народен тим на България по волейбол за мъже Николай Желязков приказва пред медиите преди първите дуели на държавния отбор в шампионата от Лигата на нациите в София.

Утре България излиза против Иран от 20,00 часа в “Арена Армеец”.

“Очаквам да създадем първата победа в Лигата на нациите в София. Много тренирахме, доста се влагаха момчетата в подготовката. И чакам тази победа!”, съобщи Николай Желязков.

“Напрежението постоянно е съществувало във волейбола. Напрежение ще има във всички мачове. Смятам, че сме готови. Не единствено против Австралия, и против Иран, и имаме мачове против Съединени американски щати и Бразилия, в които ще дадем най-хубавото от нас. Ако успеем в София да вземе 2 победи и да спечелим нещо от дуелите със Съединени американски щати и Бразилия ще е добре”, добави селекционерът на България.

“Владислав Иванов се завръща в състава ни за дуелите в София, само че загубихме различен значим състезател - Алекс Грозданов. Губим го до края на шампионата на Лигата на нациите! Един месец е нужен, с цел да може Алекс Грозданов да се възвърне. Трябва да се възвърне, с цел да може да играе. Той тренира с тима, прави физиотерапия. Но не може да играе - няма какво да се направи”, добави Николай Желязков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР