Селекционерът на мъжкия национален отбор на България по волейбол Пламен

...
Селекционерът на мъжкия национален отбор на България по волейбол Пламен
Коментари Харесай

Двама нови започнаха подготовка с националния отбор

Селекционерът на мъжкия народен тим на България по волейбол Пламен Константинов е повикал двама нови играчи, които да се включат към подготовката на държавния ни отбор за идното международно състезание в България и Италия от 9 до 21 септември.

Вчера националите се събраха в София за първи лагер след края на Лигата на нациите, а към групата се причислиха разпределителят Иван Станев, който от новия сезон ще играе за Хебър (Пазарджик) и диагоналът Данаил Милушев, който се завърна в родния Черно море (Варна).  Трансферни бомби във Варна! Черно море притегли национал и пожарникар
Още не е напълно ясно какво тъкмо е положението на контузените Николай Николов, Теодор Тодоров и Георги Братоев и дали те ще могат да упражняват на цялостни обороти и да играят на Мондиал 2018.
Същинската част на подготовката на волейболните ни национали стартира на 23 юли. Тогава националите ще се качат на лагер на високопланинската база Белмекен, където ще упражняват до 11 август.
 Открита подготовка на националите по волейбол @@@

След това избраниците на Пламен Константинов отпътуват за Варна, където ще упражняват съвсем цялостен месец до старта на Световното.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР