Селекционерът на Косово Бернар Шаланд очаква много труден двубой срещу

...
Селекционерът на Косово Бернар Шаланд очаква много труден двубой срещу
Коментари Харесай

Селекционерът на Косово: България е най-сериозният ни противник, очаквам битка

Селекционерът на Косово Бернар Шаланд чака доста сложен дуел против България на следващия ден вечер. Специалистът е на мнение, че отборът ни е най-сериозният съперник, против който Косово ще се изправи. Преди дни Косово приключи наедно 2:2 с Дания в другарска среща, само че Шаланд призна, че няма да допусне тимът му да намерения, че е постигнал нещо съществено и да подцени България.

" Не знам дали ще се получи добър мач за феновете. Трябва да приготвя отбора за различен мач, спрямо този против Дания. Срещу Дания изиграхме предварителен мач. Не желая да приказвам какви са задачите на България. Очаквам повече борба в средата на терена. Трябва да се борим за всяка топка. България е мощен тим с доста добър опит. Притежава здрава физика и би трябвало да се борим за всяка една топка. Обясних към този момент, че началото е значимо. Имаме един ден повече за възобновяване от България. Не се постановяваше да пътуваме и мисля, че тимът ни е в добра обстановка преди идния мач. България е стилен и нападателен тим. Ако си помислим, че Дания е по-силен тим от България, това ще бъде огромен проблем за нас ", стартира наставникът.
" Изборът тимът на България да не тренира тук е на треньора. Мисля, че са създали подготовката си в България. Може би не желаят да демонстрират това на наша земя. За мен това не е проблем. Според мен последната подготовка не е толкоз значима. В формалните мачове считам, че България е най-сериозният ни съперник досега. Много футболисти на България имат богат опит. Ако можем да ги съпоставяме с другите противници, за мен това ще е най-трудният ни мач. Всички са огромни оптимисти и запалянковци, само че в този момент стартира същинското предизвикателство за нас. Резултатите са доста значими за всеки, само че ние би трябвало да прогресираме ", приключи Шаланд. ЕВРО 2020 2 кръг, понеделник 25 март  Косово 21:45предстои  България
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР