Селекционерът на Катар Феликс Санчес говори преди решителния сблъсък на

...
Селекционерът на Катар Феликс Санчес говори преди решителния сблъсък на
Коментари Харесай

Треньорът на Катар: Не сме на Копа Америка, за да си правим снимки с Меси

Селекционерът на Катар Феликс Санчес приказва преди решителния конфликт на неговия отбор с огромния любимец на Копа Америка Аржентина. Въпреки огромните упования към състава на „ гаучосите”, Лионел Меси и компания към момента нямат победа в груповата фаза на шампионата и са застрашени от срамно отпадане още в първата фаза на конкуренцията.

Мачът с Катар в неделя ще реши ориста на аржентинците, които имат потребност от наложителна победа, с цел да се класират напред в шампионата. Според Санчес обаче, задачата на Аржентина няма да бъде по никакъв начин лесна.

„ Истина е, че не сме доста познати в Южна Америка, само че разполагаме със супер професионални играчи, които са тук, с цел да се борят, а не да си вършат фотоси с Меси. Те са любимци и са задължени да победят. Ние ще се опитаме да се борим против един страховит отбор, който разполага с най-хубавия състезател в света. Имаме късмет да се класираме напред, което е по-вълнуващо от обстоятелството, че можем да изхвърлим от шампионата страшилище като Аржентина”, разяснява селекционерът на Катар.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР