Селекционерът на женският национален отбор на България по волейбол -

...
Селекционерът на женският национален отбор на България по волейбол -
Коментари Харесай

Селекционерът на волейболистките: Дадохме максимума

Селекционерът на женският народен тим на България по волейбол - Иван Петков, даде позитивна оценка за представянето на отбора на международното състезание в Япония.

" Лъвиците " се класираха на 12-о място на шампионата с 4 победи и 5 загуби.

" Влязохме малко по-притеснени в това международно състезание, с малко по-свито сърце против Италия, само че по-късно направихме положителни игри. Съжалявам за мача с Турция. Във всички други мачове имахме шансове и моменти, само че не ни доближи опит против топ тимовете. Като цяло се представихме на равнище против тези съперници. Победихме положителни отбори, които не са по-слаби от нас и имат съществени състезателки. Затова мога да кажа, че представянето ни е положително ", оцени представянето Петков.
Българките приключиха с победа присъединяване си на международното по волейбол Националките имат късмет да завършат 11-и в света
За девойките предстоят квалификации за олимпийските игри в Токио през 2020 година

" След представянето ни това лято се видя почит от страна на противниците. Има доста почитание в отношението към нас от страна на щабове и състезателки. А в нашия отбор има повече убеденост. Видях жар и светлина в очите на състезателките и това е най-важното. Относно пътя ни към Токио 2020 ще приказваме, откакто излезе формалната класация и забележим кои са ни противниците. При всички положения в олимпийските квалификациите ще бъде доста мъчно. Ако не успеем от първата подготовка, ще имаме и втори опит. Ще преследваме тази цел до самия край ", приключи Иван Петков.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР