Селекционерът на женския национален отбор по волейбол Лоренцо Мичели логично

...
Селекционерът на женския национален отбор по волейбол Лоренцо Мичели логично
Коментари Харесай

Лоренцо Мичели: Не трябва още да се радваме, че сме останали в Лигата на нациите

Селекционерът на женския народен тим по волейбол Лоренцо Мичели разумно остана удовлетворен.

За " лъвиците " това бе втори триумф в конкуренцията, а след мача Мичели даде изявление пред уеб страницата на БФ Волейбол, в който призна, че в последните няколко дни фокусът на всички е бил напълно върху дуела против корейките.

" Знаехме какъв е този мач. Нашите заслужиха успеха. Не беше по никакъв начин елементарно. Южна Корея изигра най-хубавия си мач в шампионата пред своя аудитория. В последните дни тренирахме единствено за този дуел и най-важното е, че не си направихме харакири. Това беше нашият ден. Трябваше да спечелим. В предходни мачове след загуба на гейм излизахме доста по-слаби. Сега беше противоположното – изиграхме страхотна четвърта част ", показа италианският експерт.

Наставникът на българките разяснява и дали тази победа ще се окаже задоволителна в борбата на нашия отбор за оставане в Лигата на нациите и през идващия сезон.

" Не би трябвало още да се радваме, че сме останали в Лигата на нациите. Трябва ни още една победа. Хърватия може да реализира нещо против Нидерландия, Турция или Полша. Надявам се единствено всички да играят професионално и почтено. Аз съм благополучен, че в този момент свършихме най-хубавото. Искам победа. Не знам в кой мач, само че би трябвало да я спечелим, с цел да сме 100 % сигурни, ни трябват още три триумфа ", приключи Лоренцо Мичели.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР