Селекционерът на женския национален отбор по волейбол Иван Петков обяви

...
Селекционерът на женския национален отбор по волейбол Иван Петков обяви
Коментари Харесай

Петков обяви избраничките си за олимпийската квалификация в Холандия

Селекционерът на женския народен тим по волейбол Иван Петков разгласи листата на разширения състав за олимпийската подготовка в Холандия (5-12 януари).

Петков, който е към този момент единствено старши-треньор на „ лъвиците “, концентрира всичките си старания да бъде осведомен за положението на състезателките, като следи мачовете от вътрешното състезание и изявите на девойките в чужбина.

„ Следя от близко всичките волейболистки от непознатите шампионати, следя по какъв начин се оправят. Също по този начин се слушам с тях постоянно и имам настояща информация за тяхното развиване. Гледах и мачове от първия кръг на НВЛ-жени в България. Ограничени сме във времето за подготовка за олимпийската подготовка. На 20 декември има кръг от Шампионската лига. На 26 декември пък е следващият кръг от италианското състезание. Въпреки това, дружно с целия щаб ще се опитаме да създадем най-хубавото в дребното време, което имаме за работа. Насрочили сме две контролни срещи, като срещаме Хърватия на 29 и 30 януари в София. Селекцията в разширения състав не е дефинитивно приключена. Продължавам да следя волейболистките и вероятно в листата може в него да попадне и някоя друга състезателка “, съобщи Иван Петков.

Ето и избраничките на Петков за мачовете в Холандия:

Разпределители: Лора Китипова, Петя Баракова, Гергана Георгиева, Полина Нейкова, Мирела Шахпазова

Крайни нападателки: Елица Василева, Гергана Димитрова, Мария Каракашева, Силвана Чаушева, Елена Бечева, Моника Кръстева, Вангелия Рачковска

Централни: Нася Димитрова, Мира Тодорова, Мария Кривошийска, Анелия Джондрова, Христина Русева, Дима Ушева

Либера: Жана Тодорова, Кристиана Петрова, Силвия Андреева. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР