Селекционерът на женския национален отбор Петър Касабов изрази мнение, че

...
Селекционерът на женския национален отбор Петър Касабов изрази мнение, че
Коментари Харесай

Петър Касабов: Дан Колов - Никола Петров бе със завидна конкуренция

Селекционерът на женския народен тим Петър Касабов изрази мнение, че шампионата „ Дан Колов-Никола Петров “ е бил с много добра конкуренция.

„ В рамките на месец ни се струпаха 3 надпревари в чужбина, тъй че и при нас се натрупа отмалялост – съобщи Касабов. - Доволен съм от представянето, значимото е, че са здрави. Турнирът беше доста прекрасен, имаше оспорвани срещи. Организацията също беше на равнище, за което благодаря на Българската федерация по битка, както и за изискванията, които ни даде за подготовка. Предстои ни европейско състезание, имахме два рейтингови шампионата. Няма неизясненост в категория до 62 кг коя от състезателките ще показва България на шампионата. Но тя ще бъде оповестена след одобряване на състава от управителния съвет. Преборвания ще има само в категория до 68 кг сред Юлияна Янева, която бе оповестена за най-хубава при дамите на „ Дан Колов “, и София Георгиева. “

В началото на годината треньорите на националните тимове оповестиха критериите за установяване на състезателите на европейското и международно състезание. А при дамите измежду условията бе присъединяване на държавния шампионат и на рейтинговите шампионати.

„ Юлияна не е взела участие нито на републиканското, нито в Загреб на рейтинговия шампионат, бори се в Египет и загуби първата среща – продължи селекционерът. - На „ Дан Колов “ обаче сподели добра форма по тази причина ще има опция да претендира за място в категорията за европейското състезание с преборвания със София Георгиева. “

Наставникът посочи, че преборванията ще са до две победи от 3 срещи. Толеранс – 2 кг. Самите срещи ще бъдат на 21 март в зала „ Диана “ в столицата.

Часът ще бъде в допълнение разгласен.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР