Селекционерът на женския национален отбор на България Стефан Михайлов определи

...
Селекционерът на женския национален отбор на България Стефан Михайлов определи
Коментари Харесай

Стефан Михайлов определи групата за мача със Сърбия

Селекционерът на женския народен тим на България Стефан Михайлов дефинира 12-те баскетболистки, които ще бъдат записани в групата за дуела със Сърбия довечера. Мачът е от квалификациите за Евробаскет 2023 за дами и ще се играе от 18:00 часа в Белград. 

От групата на националките отпадна 16-годишната Деница Манолова. 

Сърбия е водач в във краткотрайното класиране в група " Е ", като за българките следва още едно посещение в този прозорец – на Хърватия във Вуковар на 27 ноември. 

Националките са с актив от една загуба със 73:84 точно против хърватките, записана в първия мач от квалификациите в Ботевград през предишния ноември. За България следва още един дуел в групата – домакинство на Сърбия на 12 февруари.

Групата на България: Гергана Иванова (Берое Стара Загора), Карина Константинова (Исландия), Теодора Динева (Берое Стара Загора), Радостина Христова (Берое Стара Загора), Цветомира Наумова (Берое Стара Загора), Ива Костова (Франция), Борислава Христова (Румъния), Габриела Николова (Монтана 2003), Евгения Нацкина (Берое Стара Загора), Александра Петрова (Румъния), Катрин Стоичкова (Италия), Александра Петрова (Монтана 2003)

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР