Селекционерът на Италия Роберто Манчини беше много доволен след убедителния

...
Селекционерът на Италия Роберто Манчини беше много доволен след убедителния
Коментари Харесай

Манчини: Рекордите са хубаво нещо

Селекционерът на Италия Роберто Манчини беше доста удовлетворен след безапелационния триумф над Босна и Херцеговина с 3:0 в Зеница. “Адзурите” резервираха сторпоцентовия си актив в евроквалификациите и усъвършенстваха върха си отпреди 80 години с 10 следващи победи.

“Щастливи сме от успеха. Няма да неистина - прелестно е, че подобрихме връх от времето на именития Виторио Поцо. Играхме чудесно. Знаехме, че мачът няма да е елементарен, тъй като Босна и Херцеговина е сериозен тим, с технични футболисти, само че доста бързо започнахме да направляваме протичащото се на терена”, съобщи Манчини.

“Всички играха добре. Не можеш да победиш с 3:0 като посетител и единствено няколко футболисти да са се показали на равнище. Сандро Тонали се оправи отлично. Той не е Марко Верати, само че има сходни характерности. Конкуренцията сред Андреа Белоти и Чиро Имобиле е позитивна за тима. Има време до еврифиналите, и двамата ще имат своите шансове, от които би трябвало да се възползват”, добави Манчини.

“Ако би трябвало да диря някакъв проблем, това е, че в последните 15 минути се прибрахме много обратно. Когато сме изтощени, би трябвало да държим топката и да накараме противника да тича повече”, сподели още селекционерът на “Скуадра адзура”. ЕВРО 2020 9 кръг, петък 15 ноември  Босна и Херцеговина 0:3краен резулат  Италия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР