Селекционерът на Италия Джан Пиеро Вентура защити своето представяне начело

...
Селекционерът на Италия Джан Пиеро Вентура защити своето представяне начело
Коментари Харесай

Вентура: Загубих само два мача за две години


Селекционерът на Италия Джан Пиеро Вентура отбрани своето показване отпред на отбора, макар че под негово управление Скуадра Адзура записа една от най-срамните страници в историята си и не се класира за финалите на Световното състезание в Русия.

Италия загуби баража с Швеция с общ резултат 0:1 и по този метод за едвам повторно няма да играе на Мондиал, откакто пропусна и шампионата през 1958-ма година. Вентура обаче към момента не е подал своята оставка, като на конференция през днешния ден отбрани представянето си. "Вече се извиних на италианците за този резултат. Ужасно е да видиш Световно състезание без Италия, само че към този момент не мога да направя нищо", показа Вентура пред публицисти.

Той не се съгласи с мнението на кореспондент, че Италия е играла "много лошо" в последните две години. "Не мисля по този начин, тъй като статистически моят престой е един от най-хубавите в последните 40 години. Загубих единствено два мача за две години", сподели Вентура, който в действителност има три провали отпред на тима - от Франция в контрола, от Испания в квалификациите и от Швеция в баража. 69-годишният експерт записа 9 победи и 4 равенства в другите си мачове с Италия. "Оставка? Не знам, първо би трябвало да премисля хиляди неща. Все още не съм приказвал с президента. Това не зависи от мен. В момента не мога да отговоря на този въпрос", разяснява Вентура. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР