Селекционерът на италианския национален отбор по футбол Роберто Манчини намекна,

...
Селекционерът на италианския национален отбор по футбол Роберто Манчини намекна,
Коментари Харесай

Манчини отправи ясно предупреждение до Бонучи

Селекционерът на италианския народен тим по футбол Роберто Манчини загатна, че може би ще направи промени в титулярния си състав за европейската подготовка против Финландия, а също по този начин насочи ясно предизвестие до капитана си Леонардо Бонучи.

Специалистът беше безапелационен, че в случай че бранителят на Ювентус би трябвало да се държи както прилича на своята роля.

Причината за рецензиите беше методът, по който опитният защитник създаде втория жълт и респективно червен картон на Александър Карапетян от Армения при успеха 3:1. „ Не съм разговарял с него, нито пък имах време да прегледам обстановката, защото имах по-важни задачи”, стартира Манчини.

„ Нямам визия дали в действителност е бил ударен и какво тъкмо е видял реферът. Ако той е направил нещо, което не е редно, би трябвало да бъде по-внимателен, откакто към този момент е капитан. Ако би трябвало да съм почтен, мачът ми харесваше повече, когато бяхме 11 против 11, защото имахме повече пространства, а Армения не се беше дръпнал толкоз обратно в защита”, добави Манчини.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР