Селекционерът на испанския национален отбор Луис Енрике сподели, че на

...
Селекционерът на испанския национален отбор Луис Енрике сподели, че на
Коментари Харесай

Луис Енрике искал да убие футболистите си на полувремето на мача Испания - Англия

 Официално: Луис Енрике е новият селекционер на Испания
Селекционерът на испанския народен тим Луис Енрике показа, че на почивката му е идело да убие футболистите си след ужасяващото им показване против Англия.

Защитата на иберийците бе трагична и като се изключи че противникът вкара 3 гола за първите 45 минути, съвсем всяка британска офанзива носеше заплаха. Ла Фурия върна два гола след паузата, само че все пак загуби с 2:3.

" До почивката елементарно ни преодоляваха, а първият им гол ни шокира. Допуснахме доста самостоятелни неточности, а и противникът игра мощно. По време на паузата ми се искаше напряко да убия момчетата, само че в последна сметка към момента всичко зависи единствено от нас.



Срещу Хърватия несъмнено описът с извикани играчи ще бъде забавен, само че в този момент просто би трябвало да презаредим батерийте си.

Очевидно не бе най-хубавият ни ден, само че не чакахме, че ще страдаме толкоз. Противникът ни наказа грубо с три отлични офанзиви.

Все отново хубавото е, че по-късно се подобрихме доста и при малко шанс можехме и да не загубим. Просто ни трябваха още 10 минути " сподели Енрике.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР