Селекционерът на холандския национален отбор Роналд Куман заяви, че би

...
Селекционерът на холандския национален отбор Роналд Куман заяви, че би
Коментари Харесай

Куман иска да води Барселона, но отказал оферта на клуба

Селекционерът на холандския народен тим Роналд Куман съобщи, че би желал един ден да поеме Барселона, само че е отказал работата, когато тя му е била препоръчана преди Кике Сетиен да застане начало на каталунците.

Бившият централен бранител е желал да съблюдава обещанието си да води националния отбор на своята страна на Европейското състезание, което пък бе отсрочено с година и би трябвало да се организира през лятото на 2021-а година.

" Получих позвъняване от Барселона, предложиха ми позицията на старши треньор. Въпреки това желаех да остана отпред на Холандия, дадох обещание да повеждам тима на Евро 2020. Доволен съм от работата в националния тим, в този момент това е най-важното.

В контракта си имам точка, по която мога да напусна след Европейското състезание, само че в този момент не желая да мисля за това. Всички знаят, че бленувам да оглавя Барселона, уповавам се, че ще имам такава опция в бъдеще. Всичко зависи от резултатите и триумфа като треньор. Необходим е доста опит, с цел да тренираш тим като Барселона ", съобщи Роналд Куман пред " Goal.com ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР