Селекционерът на Холандия Роналд Куман засипа със суперлативи нападателя на

...
Селекционерът на Холандия Роналд Куман засипа със суперлативи нападателя на
Коментари Харесай

Куман засипа с похвали Депай

Селекционерът на Холандия Роналд Куман засипа със суперлативи нападателя на отбора Мемфис Депай след положителното му показване в снощната контрола с Белгия, приключила 1:1.

“Той е страховит. Превръща се в топ състезател. Това е супер, нуждаем се от това, изключително в предни позиции. Той го демонстрира както в Лион, по този начин и в този момент с Холандия. Депай знае, че е едно от първите имена, които протоколирам всякога. Той го усеща и приказва за това. Трябва да е значим и отвън терена. Справя се чудесно, доста е израснал.Работи със съотборниците си.
Netherlands boss Ronald Koeman explains why Memphis is playing so well pic.twitter.com/s9wrCup6fl
— Goal (@goal) October 17, 2018 Много хора имат неправилна визия за него. Веднъж приказвах с него, когато искахме да го притеглим в Евертън от Манчестър Юнайтед. Веднага се появи връзка сред нас. Той има независимост тук. От това се нуждае, с цел да е най-хубавият Мемфис. Той може да стори това в този тим. Когато е самичък нападател, той се връща обратно прекомерно постоянно и по този начин имаме дупка напред. Но когато играе сред линиите, както в последната част, той беше толкоз мощен. Той се обръща, нападна, Депай е приятност да се гледа”, съобщи след мача Куман.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР