Селекционерът на Хървавия Златко Далич счита за абсолютно заслужен успехът

...
Селекционерът на Хървавия Златко Далич счита за абсолютно заслужен успехът
Коментари Харесай

Треньорът на Хърватия: Не мога да обвиня момчетата си в нищо

Селекционерът на Хървавия Златко Далич смята за безусловно подобаващ триумфът на Аржентина над неговия отбор на полуфиналите на Световното състезание. Сребърните медалисти от предишния шампионат бяха разрушени с 0:3 и в този момент ще играят в дребния край в събота.

“Поздравявам Аржентина за класирането на край - съобщи Далич след дуела. - Иначе аз не мога да упреквам момчетата си за нищо. Контролирахме нещата през първия половин час, само че по-късно допуснахме попадението от дузпата. Понякога шансът е с теб, само че от време на време той се обръща против теб. Доколкото разбрах, момчетата стачкуваха, че не ни е бил даден корнер преди първия гол (при удар на Иван Перишич - б.р.). После получихме гол поради това. ”

“Но като цяло загубихме и няма от какво да се окайвам. Сега би трябвало да се подготвим за оставащия ни мач. Създадохме положителни обстановки, само че не бяха настоятелни. Бяхме се подготвили за всичко, само че ни липсваше същински централен нападател, който да приключва офанзивите. С влизането на Оршич се опитахме да преминем към повече отвесни подавания, само че пък получихме втори гол. Загубата ни е заслужена. Ако преди началото на Мондиала някой ни беше предложил да стигнем до полуфинал и да загубим, щяхме незабавно да се съгласим. Сега сигурно ще се борим за третото място ”, добави експертът.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР