Селекционерът на Хърватия Златко Далич заяви категорично, че неговият тим

...
Селекционерът на Хърватия Златко Далич заяви категорично, че неговият тим
Коментари Харесай

Наставникът на Хърватия: Няма да променяме стила си срещу Аржентина


Селекционерът на Хърватия Златко Далич съобщи изрично, че неговият отбор няма да трансформира метода си на игра за идния дуел с Аржентина от Група D на Мондиала. Вчера „ шахматистите “ стартираха шампионата по най-хубавия метод, побеждавайки Нигерия с 2:0, до момента в който „ гаучосите “ не съумяха да преборят коравия отбор на Исландия и срещата приключи наедно 1:1. При тази обстановка конфликтът сред Хърватия и Аржентина може да се окаже основен за това кои тимове ще продължат в идната фаза.

„ Уважаваме всички наши противници, изключително Аржентина, само че няма да нагласяме играта си по отношение на тяхната. Ще практикуваме нашия жанр, въпреки всичко сме водачи в групата, съобщи експертът след успеха над Нигерия.

Може би въпреки всичко ще създадем леки корекции против Аржентина, само че никога няма да се съобразяваме с метода им на игра. Още след жребия споделих, че това ще един от най-лесните мачове, които можем да изиграем, защото е същинска приятност да се изправиш против един от най-силните тимове в света. Със сигурност обаче би трябвало да се представим на висота “, съобщи още наставникът на Хърватия. /

БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР