Селекционерът на Хърватия Златко Далич поздрави Фрация за спечелването на

...
Селекционерът на Хърватия Златко Далич поздрави Фрация за спечелването на
Коментари Харесай

Далич: Такава дузпа не може да се свири!

Селекционерът на Хърватия Златко Далич поздрави Фрация за спечелването на международната купа, откакто "ватрените " изгубиха с 2:4 финала на стадион "Лужники " в съветската столица Москва. Хърватският експерт обаче несъмнено е неудовлетворен от аржентинския основен арбитър Нестор Питана поради отсъдената дузпа в интерес на "петлите " след допитване със системата за видеoповторения VAR за игра с ръка на Иван Перишич. След това Антоан Гризман осъществя от бялата точка за 2:1, а след това французите завоюваха с 4:2.

"Поздравявам Франция с купата. През първите 20 минути ние контролирахме мача, само че по-късно си вкарахме автогол след статично състояние. Изравнихме, само че малко по-късно противникът ни получи дузпа. Не желая да разясня работата на съдията, само че на край на международно състезание такива дузпи не се дават. Не подценявам успеха на Франция, само че те несъмнено имаха шанс ", съобщи Далич след финала.

"Това беше най-хубавият ни мач от всички на шампионата. Вкараха ни 4 гола, само че всеки позволява неточности, а и Франция е доста мощен тим. Въпреки всичко, сме горди от представянето си. Дали оставам отпред на тима? Сега желая малко да си умря, тъй като в продължение на няколко месеца работихме неуморно. Никога не взимам недомислени решения ", добави селекционерът на "шахматистите ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР