Селекционерът на германския национален отбор Йоахим Льов беше доволен след

...
Селекционерът на германския национален отбор Йоахим Льов беше доволен след
Коментари Харесай

Льов: Този път имахме и нужния късмет

Селекционерът на немския народен тим Йоахим Льов беше удовлетворен след успеха с 3:2 (2:0) над Холандия в Амстердам в първия мач на Бундестима от европейските квалификации.

" През първото полувреме играхме в действителност доста, доста добре. Напълно контролирахме мача. Действахме чудесно в нахлуване и безусловно справедливо взехме преднина. През първото полувреме просто бяхме класа.

След почивката имахме някои проблеми, допуснахме равнене, само че не загубихме вярата, че можем да стигнем до успеха. С добра офанзива в края взехме решение нещата в наша изгода. Може би в този мач имахме и нужния шанс, който ни липсваше в последно време.
 Холандия - Германия 2:3 @@@
Победа в Холандия за старт на квалификациите е отличен резултат, който ще ни помогне в битката за класиране на Европейското състезание. От друга страна се видя, че имаме още много работа пред нас. Контролирахме играта, само че в един миг изпуснахме нещата. Но като цяло тимът т се бори грандиозно до последната минута, за което момчетата заслужават похвали ", разяснява Льов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР