Селекционерът на германския национален отбор по футбол Йоаким Льов бе

...
Селекционерът на германския национален отбор по футбол Йоаким Льов бе
Коментари Харесай

Селекционерът на Германия бил свикнал с критиките

Селекционерът на немския народен тим по футбол Йоаким Льов бе повече от удовлетворен след успеха с 3:2 (2:0) над Холандия в Амстердам в първия мач на Бундестима от европейските квалификации.
 Льов зачерта каре от Байерн
Специалистът разкри, че не се интрересува от мнението на клубните тимове. Той засяга хора от Борусия Дортмунд, които възроптаха против това, че звездата на отбора Марко Ройс постоянно е на пейката по време на мачовете на Германия.  

Припомняме, че при започване на март Льов си навлече гнева и на Байерн Мюнхен, откакто се отхвърли от услугите на трима международни първенци от 2014-а година - Томас Мюлер, Матс Хумелс и Жером Боатенг.



" Победа в Холандия за старт на квалификациите е отличен резултат, който ще ни помогне в битката за класиране на Европейското състезание. От друга страна се видя, че имаме още много работа пред нас. Контролирахме играта, само че в един миг изпуснахме нещата. Но като цяло тимът се бори грандиозно до последната минута, за което момчетата заслужават похвали.

Мнението на управлението на Борусия Дортмунд не ме интересува. Пуснах Марко Ройс в края на мача, тъй като не желаех да пожертвам здравето му. Той имаше мускулни проблеми и по тази причина взех решение да влезе в игра по-късно. Свикнал съм с рецензиите, тъй като от дълго време съм в специалността. Критиките не ме интересуват, когато виждам, че нещата в тима вървят добре ", сподели Льов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР