Селекционерът на Германия Йоахим Льов може да бъде освободен от

...
Селекционерът на Германия Йоахим Льов може да бъде освободен от
Коментари Харесай

Льов може да загуби работата си, но не преди март

Селекционерът на Германия Йоахим Льов може да бъде освободен от поста в скоро време, оповестява Bild. Ръководителите на Германския футболен съюз са недоволни от резултатите, само че на този стадий не считат да уволняват експерта, защото са наясно, че е имал малко време за подготовка за мача с Холандия.

Йоги ще резервира работата си даже при положение на проваляне от Франция в Лига на нациите във вторник, а това значи, че ще бъде на кормилото на Бундестима най-малко до март следващата година. С интерес се чака на кои футболисти ще заложи селекционерът в мача с " петлите ".

През уикенда немският народен тим записа антирекорд на стадион " Йохан Кройф Арена " в Амстердам. Германия претърпя загуба с 0:3 от Холандия и не съумя да вкара гол в трети следващ мач от публични шампионати. Това се случва за първи път в историята на Бундестима. Серията стартира на Мондиала в Русия със сензационна загуба от Южна Корея (0:2) и продължи с нулево тъждество против Франция. Преди контролата с " петлите " Германия победи Перу с 2:1 в другарски мач и този мач е единственият от четирите последни на Бундестима с маркирани попадения. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР