Селекционерът на Германия Ханзи Флик говори пред журналистите в навечерието

...
Селекционерът на Германия Ханзи Флик говори пред журналистите в навечерието
Коментари Харесай

Ханзи Флик: Може да дадем почивка на някои футболисти

Селекционерът на Германия Ханзи Флик приказва пред публицистите в навечерието на приятелския мач на Бундестима с Оман на следващия ден. Контролата ще се играе от 19:00 в оманската столица Маскат.   

" Обръщаме внимание на това кой е имал доста мачове и кой може да има потребност от отмора. Искаме всички играчи да са на едно и също равнище преди мача с Япония, по тази причина на следващия ден ще дадем отмора на някои играчи ", съобщи Флик. " Нашата концепция за футбола е да бъдем дейни и да играем с висока активност. Искаме да принуждаваме противника да прави неточности. Така ще действаме с този тим ", добави експертът.  Той даде мнението си и за организацията на идното международно състезание в Катар и организацията му: " Стадионите наподобяват доста впечатляващо и красиво на фотосите. Мисля, че Световната купа е доста добре проведена ".

Мнението си преди утрешния другарски мач показа и нападателят Никлас Фюлкруг. " Искаме да влезем в Световното с позитивно въодушевление и по тази причина на следващия ден ще изиграем допустимо най-хубавия мач. Фокусът е върху нас самите, би трябвало да развием играта си допустимо най-добре преди шампионата ", съобщи футболистът на Вердер (Бремен).   " Ще работя интензивно и ще се приготвя, с цел да оказа помощ на тима - даже и да влизам като запаса в последните минути ", добави той. 

Германия започва с мач на 23-ти против Япония от група Е на Световното. 
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР