Селекционерът на Гарет Саутгейт ще продължи да разчита на защитника

...
Селекционерът на Гарет Саутгейт ще продължи да разчита на защитника
Коментари Харесай

Саутгейт смята, че Хари Магуайър е способен да играе на най-високо ниво

Селекционерът на Гарет Саутгейт ще продължи да разчита на бранителя, макар незадоволителната му форма напоследък. 29-годишния футболист на, който беше на скамейката при успеха с 2:1 против в събота, еподложен на гневни рецензии през този сезон и това повдигна въпроси за титулярното му място за Англия за Световното състезание в.

" е кадърен да играе за на най-високо равнище. се намират в сложен миг, несъмнено има доста аргументи за това ", сподели Саутгейт пред кореспонденти преди домакинския другарски мач против Кот д`Ивоар във вторник. " Имаме потребност от допустимо най-хубавите играчи. ни оказа помощ да стигнем до полуфинал на предходното международно състезание и еврофинал. Разчитам на него ", сподели още Саутгейт.

Саутгейт загатна, че капитанът Хари Кейн, който е на четири гола от върха за всички времена за Англия на Уейн Рууни, може да получи отмора, с цел да се даде късмет за изява на останалите играчи. " Ако зависи от него, той ще играе от самото начало. Това е брилянтно качество. Ако капитанът ви желае да бъде на всеки лагер, да играе във всеки мач, това задава звук за останалите ", добави той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР