Селекционерът на футболния тим на Швеция Яне Андерсон опроверга публикациите

...
Селекционерът на футболния тим на Швеция Яне Андерсон опроверга публикациите
Коментари Харесай

Яне Андерсон опроверга информациите, че Златан Ибрахимович ще играе на Мондиал 2018

Селекционерът на футболния отбор на Швеция Яне Андерсон опроверга изявленията в медиите, че Златан Ибрахимович може да играе за отбора на Мондиал 2018 в Русия. 36-годишният нападател разгласи след края на Евро 2016, че приключва кариерата си в националния тим.

" Златан и няколко други играчи обявиха, че не желаят да играят за националния тим след европейското състезание във Франция през 2016 година. Аз почитам тяхното решение. Не мога съществено да се отнасям към това, което пишат медиите и което приказва Златан. Мога да разясня единствено това, за което двамата разговаряхме. Говорихме и той ми изясни какво желае. Аз го одобрявам. Ибрахимович не се е свързвал с мен във връзка международното състезание. Той не е проектите ми за шампионата. Това се отсаня и за тези играчи, които към този момент прекратиха кариерата си в националния тим ", добави селекционерът на шведите.

Мондиал 2018 в Русия ще се състои от 14 юни до 15 юли. Швеция е в група " F " дружно с Република Корея, Германия и Мексико.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР