Селекционерът на френския национален отбор Дидие Дешан защити нападателя Набил

...
Селекционерът на френския национален отбор Дидие Дешан защити нападателя Набил
Коментари Харесай

Дидие Дешан защити скандалния Фекир

Селекционерът на френския народен тим Дидие Дешан отбрани нападателя Набил Фекир. Футболистът на Олимпик Лион стана причина за навлизане на част от публиката на Сент Етиен при успеха за "хлапетата " с 5:0 в дербито от Лига 1 сред двата тима в неделя вечерта.

"Познавам го добре и знам, че го е направил инстинктивно, без никакво желание. Очевидно в тази обстановка жестът му не беше верен. Всички хора вършат неточности, не са роботи ", съобщи Дешан пред Агенция Франс Прес.

Съдията Клемен Тюрпен изведе играчите на Сент Етиен и Лион от терена и остави жандармерията да въдвори ред след почитателите, които нахлуха на терена. Мачът, който беше преустановяван два пъти, продължи след повече от 30 минути.

Набил Фекир се разписа два пъти за Олимпик в дербито със Сент Етиен, като случаят с нахлуването на последователи на "зелените " се случи след отбелязването на втория гол на

Фекир в 85-ата минута. Тогава резултатът стана 5:0 в интерес на Лион. На дербито сред двата тима участваха близо 40 хиляди фенове. /БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР